+45 46 97 50 20 info@maks-marina.dk

Vision

MAKS-Marina er et drifts- og administrations-program. Det er udviklet med udgangspunkt i de behov, små og større lystbådehavne har. Vores vision er at blive det fortrukne havne administrations-system. Det sker ved, at vi hele tiden videreudvikler programmet efter havnenes behov og ønsker.

MAKS-Marina bruger ikke en masse penge på at reklamere for systemet. Derfor kan det også sælges til konkurrencedygtige priser.

Havneadministrations programmet skal være så godt, at de forskellige havne anbefaler det til hinanden og det går efter planen.

Ønsker du en demo eller flere informationer om  MAKS-Marina, så kontakt os på tlf. 46 97 50 20 eller på mail info@maks-marina.dk

Maks Marina App findes App Store og Google Play

Send link fra MAKS Marina programmet direkte til telefon, med koder og licens.

   

MAKS

MAKS-Marina er udviklet i samarbejde med Vedbæk havn og vi har taget udgangspunkt i deres behov. Udviklingen af MAKS-Marina har stået på i flere år og vi har nu et færdig produkt, som opfylder alle deres behov.

I samarbejde med Svanemøllen, har vi videreudviklet MAKS-Marina. Således at programmet også dækker deres behov, herunder understøttelse af de systemer som Svanemøllen bruger.